How To: Kerst chocoladetaart
Ieder jaar maken we iets voor kerst, het thema dit jaar was 'lekker, maar geen tijd'. We kennen het allemaal wel, soms wil je alleen maar iets lekkers op tafel zetten en heb je weinig tijd om los te gaan. Deze taart dient ook puur ter inspiratie om 'zo snel mogelijk een taart te kunnen presenteren'.
Wat hebben we gedaan?
Bakvorm en biscuit.
Met de Heritage bakvorm (die we veel gebruiken voor dit soort - snelle - taarten) hebben we de chocolade cakemix van Bake Delicious gebruikt en deze gebakken.
De buitenkant
Vervolgens hebben we de taart 'zilver gespoten' met de de zilveren lustre spray, besprenkeld met suikerbakkerspoeder en versierd met kant-en-klare kerstdecoratie van hulstblaadjes met bessen.
Hier de taart in iets meer detail. Door de bruine cake zie je goed wat het effect van de zilveren spray is.
En dan het lekkerste, de binnenkant. De detailfoto laat al zien dat ie lekker was!