0
Your Mandje
Hoeveel moet je van alle ingrediënten in een taart doen? Hier een aantal tabellen met hoeveelheden, die je kunt gebruiken om te bepalen hoeveel fondant je nodig hebt, of hoeveel eieren en boter er toegevoegd moeten worden aan de mixen. De tabellen zijn gebaseerd op verschillende bakvormen; waaronder de veelgebruikte ronde bakvormen, een vierkante bakvormen en allerlei verschillende bakvormen welke we verkopen. Klik op de bakvorm om de hoeveelheden te kijken. |
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met de ronde bakvormen van 7 cm hoog van PME. Deze bakvormen zijn kwalitatief goed en kunnen jaren mee. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Ronde bakvormen (7 cm)'
|
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met de ronde bakvormen van 10 cm hoog van PME. Deze bakvormen zijn kwalitatief goed en kunnen jaren mee. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Ronde bakvormen (10 cm)'
|
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met de vierkante bakvormen van 7 cm hoog van PME. Deze bakvormen zijn kwalitatief goed en kunnen jaren mee. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Vierkante bakvormen (7 cm)'
|
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met de vierkante bakvormen van 10 cm hoog van PME. Deze bakvormen zijn kwalitatief goed en kunnen jaren mee. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Vierkante bakvormen (10 cm)'
|
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met de rechthoekige bakvormen van 7 cm hoog van PME. Deze bakvormen zijn kwalitatief goed en kunnen jaren mee. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Rechthoekige bakvormen (7 cm)'
|
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met de hart bakvormen van 7 cm hoog van PME. Deze bakvormen zijn kwalitatief goed en kunnen jaren mee. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Hart bakvormen (7cm)'
|
De gebruikte verhoudingen voor biscuitmix, cakemix en fondant en marsepein zijn gebaseerd op ervaringen met meerdere verschillende bakvormen. Alle hoeveelheden wordt weergegeven in grammen en gaan uit van een volledig beklede zijkant en bovenkant met fondant of marsepein. |
Uitleg bij de tabel 'Hoeveelheden Meerdere bakvormen'
|